Contact

Klik op de kaart om een geografische zone te selecteren

Newsletter

Abonneer uzelf op onze newsletter en blijf op de hoogte van de actualiteit van de logistieke koelketen.

Samen

Catalogus

Download de productcatalogus

Downloaden

Nieuw gepatenteerd sluitsysteem voor isotherme verpakkingen

15 april 2013

Grendel: beveiligde en waterdichte sluiting voor isotherme verpakking

Sluitsysteem voor isotherme en koelverpakkingen, temperatuurbehoud van temperatuurgevoelige farmaceutische producten.Farmaceutische laboratoria worden geconfronteerd met talrijke problemen bij de verzending van hun temperatuurgevoelige producten in passieve verpakkingen met temperatuurbewaking. Veiligheid, productiviteit en temperatuurbehoud zijn belangrijke criteria voor het goede behoud van de koude logistiek en de goede bewaring van hun temperatuurgevoelige geneesmiddelen.

Sluitsysteem voor isotherme verpakkingsoplossingen, temperatuurbehoud van farmaceutische geneesmiddelen.Sofrigam zet zijn ontwikkelings- en innovatiestrategie voort met de ontwikkeling van een nieuw concept na 2 jaar onderzoek door zijn team van ingenieurs: een grendel voor zijn koelverpakkingen.

Hij is veilig en knoeibestendig en staat garant voor de totale veiligheid van de inhoud van de verpakking en de opvolging van de verzending tijdens het volledige traject. Hij is snel en gemakkelijk te plaatsen en optimaliseert de voorbereidingstijd van de verpakking met 50% ten opzichte van een sluiting met riemen. Hij staat garant voor een waterdichte sluiting van de verpakking en dus voor een uitstekend temperatuurbehoud.

Dit gepatenteerde sluitsysteem is in overeenstemming met de kwaliteitseisen en de logistieke beperkingen van de farmaceutische laboratoria en vormt een snel en veilig sluitsysteem voor de optimalisering van de lading en het transport van hun producten in alle veiligheid. 

Presentatie van het nieuwe gekwalificeerde sluitsysteem voor isotherme verpakkingen van Sofrigam.Presentatievideo van de grendel voor isotherme verpakkingen :

Vergelijking tussen een sluiting met riemen en een sluiting met grendels voor isotherme boxen.Vergelijkende video tussen een sluitsysteem met riemen en een sluitsysteem met grendels:


U bent:

laboratoire-pharmaceutique-people-target

Farmaceutisch Laboratorium

 focus op de veiligheid

logisticien-people-target

Logistiek expert

Lorem ipsum dorelei

bio-technologiste-people-target

Biotechnoloog

precisie en anticipatie 

repartiteur-people-target

Groothandelaar Verdeler Distributeur

betrouwbaarheid als prioritaire doelstelling