Contact

Klik op de kaart om een geografische zone te selecteren

Newsletter

Abonneer uzelf op onze newsletter en blijf op de hoogte van de actualiteit van de logistieke koelketen.

Samen

Catalogus

Download de productcatalogus

Downloaden

Nieuwsbrief Sofrimag nr.11

17 september 2013

De nieuwsbrief van de koudeketen


News UKDe technische specificaties die de kwaliteit garanderen (p. 2)

Voor het transport van temperatuurgevoelige medicijnen is in verband met het risicobeheer van het koudeketen en om aan om aan de veiligheids-, productiviteits- en temperatuurcriteria te voldoen, het gebruik van isothermische verpakkingen vereist. Het doel van de technische specificaties is om de verwachtingen van de gebruiker en de aanbevelingen van de leverancier met elkaar te laten overeenstemmen.

Wanneer komt er een internationale standaard? (p. 2)

De voorgeschreven eisen inzake de beveiliging van het logistieke circuit van medicijnen worden steeds stringenter en steeds meer gecontroleerd. Meerdere landen hebben kwalificatienormen ingevoerd. Op bepaalde punten convergerend en divergerend op andere punten ... Hoelang duurt het nog voordat de internationale normen zullen worden geharmoniseerd? 

Sofrigam zet zijn expansie in Amerika voort (p. 3)

Sofrigam vervolgt zijn ontwikkelingsstrategie in de Verenigde Staten en biedt, in samenwerking met Amerikaanse partners gespecialiseerd in herbruikbare koelverpakkingen, een volledig assortiment verpakkingsoplossingen onder gecontroleerde temperatuur.

De iBox®, een innovatieve verpakking (p. 3)

De geconcentreerde technologie van deze semi-actieve koelcontainer is door zijn betrouwbaarheid en prestaties indrukwekkend. Uw tempertuurgevoelige producten worden ongeacht de buitentemperatuur gedurende maximaal 5 dagen tussen +2 en +8° C bewaard. Uw farmaceutische medicijnen, voorzien van een GPS tracking systeem en ingebouwde temperatuurrecorders, worden onder zeer veilige omstandigheden vervoerd.

Interview met John Howe, algemeen directeur van Intelligent Thermal Solutions (p. 4)

Intelligent Thermal Solutions, partner van Sofrigam, is een innovatief bedrijf dat intelligente en herbruikbare containers voor het vervoer van temperatuurgevoelige farmaceutische en biotechnologische producten vervaardigt. ITS heeft met name de iBox ® ontwikkeld ...

Lees de nieuwsbrief

U bent:

laboratoire-pharmaceutique-people-target

Farmaceutisch Laboratorium

 focus op de veiligheid

logisticien-people-target

Logistiek expert

Lorem ipsum dorelei

bio-technologiste-people-target

Biotechnoloog

precisie en anticipatie 

repartiteur-people-target

Groothandelaar Verdeler Distributeur

betrouwbaarheid als prioritaire doelstelling