Contact

Klik op de kaart om een geografische zone te selecteren

Newsletter

Abonneer uzelf op onze newsletter en blijf op de hoogte van de actualiteit van de logistieke koelketen.

Samen

Catalogus

Download de productcatalogus

Downloaden

Salon over de logistiek met koudeketen in het Midden-Oosten “MENA Pharmaceutical Cold Supply Chain Conference”, 22/23 april, het Sultanaat Oman

04 april 2013

MENA Pharmaceutical Cold Supply Chain Conference and Exhibition

Logo Naratech, Pharmaceutical Consultancy, Middle EastNarratech organiseert dit jaar opnieuw de “Cold Supply Chain Middle East Conferences”, een reeks beurzen rond de logistiek van farmaceutische producten onder gecontroleerde temperatuur in het Midden-Oosten.

Op deze 4° editie van het salon “Pharmaceutical Cold Supply Chain Conference and Exhibition” komen farmaceutische laboratoria, logistieke experts, leveranciers van koelverpakkingen, maar ook overheden en verenigingen rond logistiek met koudeketen samen.

We noteren een afspraak met u op 22 en 23 april. Mis de presentatie van onze expert-ingenieur voor de koudeketen, Abbes Kacimi, niet: “Koelverpakking of koelvrachtwagen: welke transportoplossing voor gezondheidsproducten?” op 23 april om 14.30 uur.

Salon, logistiek van de koudeketen in het Midden-Oosten, transport van thermogevoelige geneesmiddelen, farmaceutische en biofarmaceutische laboratoria uit het Midden-oosten, transpont onder gecontroleerde temperatuur van thermogevoelige producten.Het programma van het evenement raadplegen :

De website van het evenement raadplegen: http://naratechpharmaevents.com/

U bent:

laboratoire-pharmaceutique-people-target

Farmaceutisch Laboratorium

 focus op de veiligheid

logisticien-people-target

Logistiek expert

Lorem ipsum dorelei

bio-technologiste-people-target

Biotechnoloog

precisie en anticipatie 

repartiteur-people-target

Groothandelaar Verdeler Distributeur

betrouwbaarheid als prioritaire doelstelling